Search found 9 matches

by regis
Tue Sep 10, 2019 9:34 pm
Forum: EtherMega
Topic: webserver issue
Replies: 0
Views: 822

webserver issue

I'm using the ethermega as a basic webserver. I can access my webpage with no problem. Then after a couple months I can't access the web page. The only way I can get back to a working condition is by pressing the reset button. Then it will again run for a couple of months and the problem returns. I'...
by regis
Sun Dec 02, 2018 2:21 am
Forum: EtherMega
Topic: favicon
Replies: 0
Views: 895

favicon

How do I get a favicon to work using the ethermega as a webserver?
by regis
Sat Dec 01, 2018 11:45 pm
Forum: EtherMega
Topic: root directory
Replies: 1
Views: 1727

root directory

How can I save a file such as favicon to the root directory of an ethermega?
by regis
Sun Oct 07, 2018 8:16 pm
Forum: EtherMega
Topic: Ethernet issue
Replies: 3
Views: 2377

Re: Ethernet issue

how can i fix this problem with the sockets?
by regis
Sat Oct 06, 2018 10:24 pm
Forum: EtherMega
Topic: Ethermega setup issue
Replies: 1
Views: 885

Ethermega setup issue

What is the proper way to enable the Wiznet W5100 and disable to SD card on the Ethermega?
by regis
Sat Oct 06, 2018 4:21 pm
Forum: EtherMega
Topic: Ethernet issue
Replies: 3
Views: 2377

Ethernet issue

I have an Ethermega which monitors several switch positions. The status of these switchs is sent to a webserver. Clients can connect are read the results. I'm having trouble with the webserver portion. After several days or minutes the webserver stops working. The rest of the sketch still functions....
by regis
Tue Mar 15, 2016 4:23 pm
Forum: EtherMega
Topic: Ethermega stops
Replies: 7
Views: 6421

Re: Ethermega stops

Is this board that unstable that it requires a watchdog timer to keep it running? My Ethermega runs for several hours or even several days and then it freezes. When it freezes I can ping it OK, a depression of the reset button does no good, the only remedies are (1) a power cycle or (2) reloading of...
by regis
Tue Mar 15, 2016 12:54 am
Forum: EtherMega
Topic: Ethermega stops
Replies: 7
Views: 6421

Re: Ethermega stops

9volts @ 1A
by regis
Tue Mar 08, 2016 4:17 pm
Forum: EtherMega
Topic: Ethermega stops
Replies: 7
Views: 6421

Ethermega stops

I have a simple web server programmed. The Ethermega runs for several hours and then simply locks up. I can no longer get a response from the server. What when wrong? #include <SPI.h> #include <Ethernet.h> #include "IRTemp.h" #include <Dhcp.h> #include <Dns.h> #include <EthernetClient.h> //ethernet ...